Hopsa.nl houten speelgoed webshopHopsa.nl houten speelgoed webshop

Over Hopsa.nl

Hopsa.nl is dé webshop voor al uw houten speelgoed en meer. Wij leveren modern houten speelgoed met een vleugje nostalgie. Naast houten speelgoed zijn wij ook leverancier van o.a. Trunki kinderkoffers, educatief speelgoed van Green Science, InsectLore en Navir. Er is niet alleen voor de allerkleinste kinderen wat te vinden maar ook de wat oudere kinderen halen hun hart op met ons speelgoed!

 

Als eerste webshop in Nederland kunnen wij bijna alle producten van houten speelgoed fabrikant KidKraft personaliseren. Zo worden de producten bedrukt met een naam net even wat persoonlijker. Een geweldig cadeau om te geven en om te krijgen! Voor het speelgoed met naam kijk hier: speelgoed met naam

 

We hebben voor u alleen de beste producten geselecteerd. Ons uitgangspunt is om leuk, duurzaam (houten) speelgoed aan te bieden tegen de beste prijs.

 

Hierbij een kort overzicht van onze werkwijze:

 

  •  Grote voorraad en dus snelle levering. (artikelen welke op voorraad zijn worden gemiddeld binnen 24 uur aan u verzonden)
  •  Veilige betaalmethodes via iDEAL, vooruitbetaling, Visa, Mastercard of Mistercash. Achteraf betalen kan ook via onze betaalpartner MultiSafePay
  •  Afhalen mogelijk in Elshout (Noord-Brabant): dit ligt tussen Waalwijk en 's-Hertogenbosch
  •  Gratis verzending binnen Nederland vanaf EUR 60,00!

 

Wij leveren o.a. de volgende merken: Educo, Hape, Heimess, Scratch, Jasper Toys, en nog veel meer. Voor ons merkenoverzicht kijk hier: merken.


Kortom, de moeite waard om even een kijkje in onze shop te nemen.


Veel (speel)plezier,


Linda van Beurden
Hopsa.nl-Houten speelgoed en meer