Hopsa.nl houten speelgoed webshopHopsa.nl houten speelgoed webshop

Levering & betaling

Bestellen:

 

Nadat uw bestelling succesvol is afgerond ontvangt u van ons direct een orderbevestiging met daarin een overzicht van de totale kosten van uw bestelling inclusief de verzendkosten. Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons opnieuw een e-mail.


Betalen:

 

U kunt de betaling naar gelang de gekozen betaalmethode op de volgende wijze uitvoeren:

 • iDEAL: U betaalt in de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. U wordt direct doorgestuurd naar de betaalpagina van iDEAL waar u uw betaling snel en veilig af kunt ronden. Betalingen via iDEAL zijn direct bij ons zichtbaar, uw bestelling kan dan ook snel worden verzonden. 
 • Bankoverschrijving: u betaalt het totale bedrag van uw order inclusief verzendkosten o.v.v. uw bestelnummer op het op de e-mailbevestiging vermelde bankrekeningnummer. Indien wij uw betaling niet binnen 7 dagen na besteldatum hebben ontvangen nemen wij aan dat u de bestelling niet langer wenst en zullen wij de order annuleren.
 • Visa, Mastercard en Mistercash: Uw betaling wordt afgehandeld via de betaalpagina van MultiSafepay. MultiSafepay is een paymentprovider die zorg draagt voor uw betaling in een veilige betaalomgeving.  Dagelijks wordt het MultiSafepay-netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s door middel van Hacker Safe. MultiSafepay staat bovendien onder toezicht van De Nederlandse Bank. Voor verdere tekst en uitleg verwijzen wij u naar de website van MultiSafepay. Betalingen via MultiSafepay zijn direct bij ons zichtbaar, uw bestelling kan dan ook snel worden verzonden.
 • Betaal na ontvangst: U kunt ervoor kiezen na ontvangst van uw bestelling te betalen. Voor een kleine bijdrage van € 2,95 kunt u achteraf betalen via onze partner MultiSafepay.

   

  Hoe gaat achteraf betalen in zijn werk:

  - MultiSafepay doet een betaalcheck en bij goedkeuring wordt uw bestelling afgerond (dit proces is binnen een paar seconden afgewerkt).

  - U ontvangt na verzending van uw bestelling een factuur via MultiFactor.

  - Betalen doet u na ontvangst van uw bestelling aan MultiFactor via iDEAL binnen 14 dagen.

  Voorwaarden:

  - De orderwaarde van uw bestelling bij een eerste order ligt tussen de € 15,00 en € 175,00.

  - De orderwaarde van uw volgende bestelling ligt tussen de € 15,00 en € 300,00.

  - Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, ook niet wanneer u heeft gekozen voor betaling na ontvangst.

  - Betaal binnen de betalingstermijn van 14 dagen om extra kosten te voorkomen

  - Wilt u uw bestelling onverhoopt retourneren dan blijft u wel de kosten van € 2,95 aan MultiFactor verschuldigd.

  Klik hier voor alle voorwaarden

 

Bankgegevens Hopsa.nl bij bankoverschrijving:

ABN AMRO t.n.v. Hopsa.nl

Rekeningnr.: 84.87.16.078

IBAN: NL08ABNA0848716078

BIC: ABNANL2A

 

Levering:

  

Artikelen 'op voorraad': deze worden indien op werkdagen voor 14.00 uur besteld nog dezelfde dag aan u verzonden.

Staat er bij een artikel een afwijkende levertijd, dan is deze bepalend. Bestelt u meerdere artikelen met verschillende levertijden, dan is de langste levertijd van toepassing zodat we alles in 1 pakket kunnen versturen. M.u.v. KidKraft producten, deze worden altijd apart verstuurd.

 

Levering geschiedt in Nederland door PostNL. De bijdrage in de verzendkosten zijn als volgt:

Brievenbuspost: EUR 2,50

Pakketpost: EUR 6,75

Bestellingen met een afleveradres in Nederland vanaf EUR 60,00 worden gratis bezorgd!

 

Levering naar België en Duitsland worden gedaan door PostNL, DPD of GLS afhankelijk van het gewicht en de grootte van het pakket wordt gekeken wat de goedkoopste manier van verzenden is. Bijdrage in de verzendkosten is als volgt:

Brievenbuspost: EUR 3,50

Pakketpost: EUR 7,50