Hopsa.nl houten speelgoed webshopHopsa.nl houten speelgoed webshop

Blog

Hix hét nieuwste trendy speelgoed

14 apr. 2017 17:26:47 door Linda van Beurden

Wat heeft Moluk nu weer uitgevonden? Geweldig!! 

Hix zijn dé nieuwste supertrendy silicone vormen van Moluk. Het is contructiespeelgoed in een ultramodern jasje.

Elke kegel kan tot 4 verschillende basisvormen worden omgevormd. Met deze vormen kan eindeloos gevarieerd worden. 

Met dit speelgoed worden kinderen gestimuleerd hun fantasie te gebruiken, ontwikkelen ze bouwtechnisch inzicht en trainen ze hun motoriek.

De Hix vormen zijn makkelijk schoon te maken, maken geen lawaai als ze omvallen en bezeren ook geen kinderen wanneer de toren omvalt.

Een geweldig innovatief product van Moluk!

Hix is geschikt voor alle leeftijden en is gemaakt van 100% recyclebaar kunststof en is latexvrij.

Elke vorm heeft een doorsnede van 8,2cm en is ± 8cm hoog.

Inhoud verpakking: 1 rode vorm, 1 blauwe vorm, 1 groene vorm en 1 gele vorm.


Moluk is ook de uitvinder van de bilibo: dit speelgoed is al jaren een groot succes, van Hix zijn de verwachtingen dan ook groot!
 

Trunki kinderkoffers al jaren populair!

14 feb. 2017 18:38:00 door Linda van Beurden

Trunki kinderkoffers zijn al jaren populair. Ze zijn zeer sterk en super leuk! Steeds komen er nieuwe versies uit waarvan we nu kunnen melden dat we leuke eenhoorns en piraten aan ons assortiment hebben toegevoegd. Heb jij al een trunki??

De trunki kinderkoffers zijn geweldig om mee te nemen in het vliegtuig. Ze mogen als handbagage mee dus kunnen de kinderen er op het vliegveld lekker op rond rijden en hebben ze onderweg hun favoriete spulletjes bij zich!

Ga je logeren bij opa of oma? Ook dan gaat de trunki natuurlijk mee. Heb je even geen logeerpartijtje dan speel je er lekker mee in de kamer :-)

 

Pepernootzakjes wat een super idee!

21 okt. 2016 15:00:00 door Linda van Beurden

Wat een leuk idee!!

Mijn dochter wilde graag van de knikkerzakken van Beleduc een echte pepernotenzak maken. Nou, dat is gelukt :-)

Ze heeft de Beleduc textielstiften gebruikt en zo een hele persoonlijke pepernotenzak gemaakt. Laat sinterklaas nu maar komen!

 

Wil je ook mooie pepernootzakjes maken? 

Bestel dan nu de Beleduc knikkerzakken voor eur 1,35 per stuk en de Beleduc textielstiften voor eur 8,95 per set van 10 stuks.

Veel plezier!

 

Populair product vanaf dag 1

30 aug. 2016 11:51:22 door Linda van Beurden

Product toppers vanaf dag 1!

Zojuist de nieuwe voorraad van de loopwagens 'beer' bijgewerkt ; zie ik dat het productnummer 9 in de webshop is. 1 van de eerste producten dus die ik 6 jaar geleden in heb gevoerd. Leuk om te zien dat sommige producten doorlopend populair zijn.

 

Producten komen en gaan

Waar er in de afgelopen 6 jaar uiteraard veel producten bij zijn gekomen, zijn er natuurlijk ook producten verdwenen. Soms omdat de leverancier het product niet meer maakt terwijl het toch populair was en soms omdat het toch niet zo goed liep. 

Best verkochte product

De schoolbus met poppetjes is ook al vanaf het eerste uur in ons houten speelgoed assortiment opgenomen en is diverse maanden het best verkochte product van de maand. Super gaaf dat deze zo in trek blijkt te zijn. De houten schoolbus en de loopwagen beer hebben ook een leuke prijs dus dat is misschien wel de reden van het succes. Wat denk jij?

 

Super Sand nominatie speelgoed van het jaar 2014!

30 okt. 2014 11:20:18 door Linda van Beurden

Wat vinden kinderen nu leuker dan met zand spelen? Met Super Sand kan er nu ook lekker binnen met zand worden gespeeld zonder dat het een troep wordt.

Het binnenspeelzand van Goliath 'Super Sand, ook wel Magic Sand' genoemd is ideaal om mee te spelen. Het zand plakt alleen aan de andere zandkorrels, droogt niet uit en is niet giftig! Het is lekker zacht om mee te werken en behoudt zijn korrelstructuur. Je kunt er lekker mee kneden en vormen en wat je maakt blijft super goed staan. Geen viezigheid net als met klei maar lekker creatief bezig zijn zonder rommel.

Spelen met binnenspeelzand is erg leuk maar ook goed voor de ontwikkeling van de (fijne) motoriek, hand-oog coördinatie, en de concentratie. Spelen met zand stimuleert creativiteit door het gebruik van de eigen fantasie. Dat is geweldig toch?

Super Sand van Goliath is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2014!


Lees meer

Looming is hot!

22 mei 2014 13:29:01 door Linda van Beurden


Ook hier in huis is de loomrage toegeslagen, bij jou ook?

Op veler verzoek zijn vanaf heden ook in onze webshop de loom elastiekjes te koop. We hebben ons best gedaan en hebben leuke soorten ingekocht en bieden deze aan voor een mooie prijs.

Hoe maak ik een armband zonder loom?

Bij de verschillende loombands staat een leuk YouTube filmpje waarin stapsgewijs wordt uitlegd hoe je een basisarmband maakt op een vork. Je hebt hiervoor geen loom nodig. Ook driedubbele armbanden maak je makkelijk met 2 vorken aan elkaar. YouTube staat vol met leuke filmpjes zodat je direct kunt starten!

Durf jij het aan een zakje te bestellen? Pas op: voor je het weet ben je verslaafd!!

 

 

Lees meer

Hello Kitty Trunki NIEUW in NEDERLAND!!!

13 mrt. 2014 15:32:00 door Linda van Beurden


Hoe leuk is dat?

Trunki komt met een nieuwe kinderkoffer, namelijk de Hello Kitty kinderkoffer met glitters!!! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze Trunki in ons assortiment wordt opgenomen.

Vanaf half april komen de Trunki's beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat ook jij zo'n geweldig exemplaar in handen krijgt is deze nu al te bestellen.

 

Gratis Hello Kitty Trunki

Om de nieuwe koffer te introduceren houden we een fantastische Facebook actie. Like onze Facebook-pagina en deel de actie op Facebook met je vrienden en je maakt daarmee kans op zo'n geweldig exemplaar! 1 mei maken we de winnaar bekend. 

Doe je mee?

Winactie! 1000 producten in de webshop!

16 jan. 2014 00:00:00 door Linda van Beurden

Hoe het allemaal begon

Ruim 3 jaar geleden begon ik de webshop www.hopsa.nl met als doel leuk houten speelgoed tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Voor de webshop zelf had ik heel wat wensen en eisen. Zo moest de site overzichtelijk zijn, een vriendelijk en vrolijke uitstraling hebben, de afbeeldingen moesten duidelijk zijn en de productinformatie helder. Na maanden van voorbereiding was het dan zo ver. www.hopsa.nl werd gelanceerd.

 

Houten speelgoed?

Hopsa.nl ging van start met ruim 300 producten (enkel houten speelgoed). Al heel snel kwamen daar meer producten bij en werd het assortiment steeds verder uitgebreid. Zo kwam er naast het houten speelgoed ook speelgoed voor leergierige kinderen bij (science kits van 3M). Voor de kleine wereldreizigers voegden we Trunki kinderkoffers aan het assortiment toe aangevuld met de Trunki PaddlePak, en Trunki SnooziHedz. Daar er veel vraag was naar creatief speelgoed hebben we ondertussen een ruime collectie houten en linnen artikelen die kunnen worden beschilderd.

 

Speelgoed met naam

In oktober 2012 hebben we de webshop flink op de schop genomen om het mogelijk te maken gepersonaliseerd speelgoed van KidKraft aan te bieden. Dit bleek een groot succes! Speelgoedkisten, keukens, stoelen, treintafels, het is allemaal te voorzien van een naam, in totaal wel meer dan 100 producten!

 

1000 producten WINACTIE!!

Na het toevoegen van al dit leuke kinderspeelgoed was het dan vorige week zover: het 1000e product werd in de webshop toegevoegd!! Om dit te vieren hebben we een leuke actie op ons Facebook account. Like onze pagina, deel de actie en maak kans op een creatief speelgoedpakket ter waarde van ruim 40 euro! www.facebook.com/hopsapspeelgoed 

 

 

 

Sinterklaas bij Hopsa

8 okt. 2013 08:38:35 door Linda van Beurden


Sinterklaasgekte

De sinterklaasgekte is al weer in volle gang. In de winkels is volop snoepgoed te verkrijgen en de speelgoedboeken worden verspreid. Het lijkt wel steeds vroeger dat de pepernoten in de schappen te vinden zijn.

 

Wanneer beginnen wij te denken aan Sinterklaas?

Eigenlijk zijn we bijna het hele jaar met Sinterklaas bezig en werken we langzaam naar pakjesavond toe. Al in het voorjaar struinen we de beurzen af op zoek naar het allerleukste speelgoed. Door het jaar heen zorgen we steeds voor nieuw speelgoed in onze webshop maar zeker richting Sinterklaas willen we ervoor zorgen dat het aanbod voldoet aan de wensen van u als klant.

 

Hoe wij zorgen voor het  juiste speelgoed in de webshop

Naast het bezoeken van de speelgoedbeurzen luisteren we heel goed naar onze klanten. Komt u met een leuk product wat nog niet bij ons te koop is dan gaan wij voor u op zoek naar dat product. Regelmatig komt er op deze manier weer prachtig speelgoed bij en wordt het assortiment bij Hopsa weer uitgebreid.

 

Help!

In de laatste maanden van het jaar is het hier een gekkenhuis en doen we er alles aan om helemaal klaar te zijn voor Sinterklaas. We hebben ondertussen heel veel speelgoed ingekocht zodat we u hopelijk niet teleur hoeven te stellen. Door de 3 jaar ervaring die we op hebben gedaan weten we gelukkig steeds beter welk speelgoed er zeker in grote aantallen op voorraad moet staan. Het grote speelgoed zoals winkeltjes, speelkeukens, treintafels, loopwagens, werkbanken, garages, poppenwagens en poppenhuizen staat dan ook al volop in ons magazijn. Dat wij daardoor nog maar net kunnen lopen in ons magazijn nemen we voor lief...HELP!!

 

En, bent u al klaar voor Sinterklaas? Wij wel!Als eerste winkel in Nederland Trunki 'Gruffalo'

4 aug. 2013 16:18:19 door Linda van Beurden

Zo leuk om te melden dat we de eerste webshop zijn in Nederland die de nieuwste Trunki ‘Gruffalo’ kan leveren. Na lang wachten is er weer een prachtige nieuwe, stoere kinderkoffer bijgekomen.  Vorig jaar was dat Trunki ‘Frieda’,  een koe en dit jaar dus de ‘Gruffalo’. 

Wat is een ‘Gruffalo”?

De Gruffalo is een combinatie van een grizzlybeer en een buffel, dit is een fictief dier ontstaan in een  kinderboek genaamd ‘the gruffalo’ geschreven door Julia Donaldson.  Het boek is voor de eerste keer in 1999 verschenen en sindsdien zijn er meer dan 10 miljoen exemplaren van verkocht en zijn er diverse films over gemaakt.

Het kinderboek  ‘the gruffalo’

Het geweldige kinderboek gaat over een kleine muis die in een bos wandelt. Hij komt daar verschillende gevaarlijke dieren tegen,  namelijk een vos, een uil en een slang. De dieren vragen hem  1 voor  1 mee naar hun huis met de duidelijke reden om hem uiteindelijk op te eten.  De muis verzint dat hij uitgenodigd is om bij een vriend te eten, een gruffalo, een zeer gevaarlijk dier die hij beschrijft als een combinatie van een grizzlybeer en een buffel. De dieren zijn allemaal onder de indruk en vluchten.

Tot zijn grote schrik komt de muis later in het bos een echte gruffalo tegen , precies zoals hij hem heeft beschreven aan de andere dieren. Opnieuw is de muis vindingrijk. Hij vertelt de gruffalo dat hij het engste dier uit het bos is. De gruffalo moet hier om lachen en loopt een stukje met de muis mee door het bos. Ze komen de vos, de uil en de slang weer tegen en deze vluchten 1 voor 1 bij het zien van de gevaarlijke gruffalo. De gruffalo die denkt dat ze schrikken van de muis is zelf zo onder de indruk dat deze ook vlucht.

Een geweldig verhaal dat laat zien dat je niet sterk hoeft te zijn als je maar slim bent!